Vendégeink írták
"A rendszeres masszázsnak köszönhetően a több évtizedes ülő foglalkozás ártalmait könnyebben viselem. Ezt az Életoázis Egészségközpontban dolgozó lelkiismeretes munkát végzőknek - Péternek és Gergőnek - köszönhetem, akik kellemes környezetet teremtve baráti hangulatban "újjá varázsolják" a vendégeket. Mindenkinek szívesen ajánlom!
P. Margó
"Heti rendszerességgel járok talp-és hátmasszázsra, mindenkinek csak ajánlani tudom. A maximális szakmai felkészültség és elhivatottság mellett nagyra értékelem a fantasztikus emberi hozzáállást, a vendégközpontú szemléletet. Testi és lelki felüdülés vár mindenkit, aki egyszer ellátogat, visszatérő vendég lesz!"
B. Csilla
"Javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki az Életoázis Egészségközpontot! Aki egy kicsit is hiszi azt, hogy nem csak a gyógyszerek nyújtanak megoldást a problémákra, hanem a természetes gyógymódok is, keresse fel feltétlen az Egészségközpontot, és ott segítséget kap Gergőtől, aki türelemmel, odaadással magyarázza el a miérteket! Engem meggyőzött, én még biztos visszatérek! Egyet ne felejtsen el senki: segíteni csak annak lehet, aki hagyja, hogy segítsenek!"
SZ. R. - egy elégedett vendég
"Gergő lávaköves masszázsa felfrissíti és megnyugtatja, ellazítja a testet és a lelket egyaránt. Megszünteti, az izomfeszülést ezáltal enyhíti a stresszt, illetve az izomfájdalmakat. A lávaköves masszázs egyfajta aromaterápia és pozitív életenergiával tölt fel. Nehezen tudnék lemondani Gergő masszázsairól. A reflexzónás talpmasszázst is mindenkinek ajánlom, mert elsöprő élményt nyújt. Köszönöm, hogy itt lehettem!"
B. B.
"Hát-, és derékmasszázsra járok heti rendszerességgel az Életoázis Egészségközpontba Péterhez, s már a 2. alkalom után sokkal felszabadultabbnak éreztem magamat, minden egyes alkalommal egyre jobban esnek a masszázsok a szervezetemnek! MINDENKINEK kizárólag ajánlani tudom ebben a rohanó világban, mert kell egy kis kényeztetés. Maga a központ nagyon nagyon szép, hangulatos és családias, azt érzem mikor ott vagyok, hogy maximálisan úgy lett kialakítva, hogy az ember semmi másra ne figyeljen amikor ott van, csak az ellazulásra és kikapcsolódásra!
Bíztatok Mindenkit, hogy próbálja ki és rendszeres vendége legyen az Életoázis Egészségközpontnak."

I. Zsolt.
"Die Massagen von Gergö sind erstklassig. Ich kann sie uneingeschränkt empfehlen! Der Service ist professionell, seriös und freundlich. Lieber Gergö, Danke! Wenn ich wieder in Budapest bin, komme ich gerne wieder!
Paul - Zürich
"Egy csendes rendes hely, mely tele szeretettel. Kezdetben tested stresszes, merev, melyet kedves emberek meleg tenyere - nedves szereket testedre kenve - kezel. Mellette kellemes zene lehel kedvet lelkedbe. Remek hely! Neked ez kell! Gyere el!"
V. József
"Köszönöm...jobban vagyok...pontosítok...sokkal jobban vagyok, amióta Gergőhőz járok masszázs és reflexológia kezelésekre! Frissebbnek erősebbnek érzem magam, elkerültek a téli megfázások, az influenza...sokkal erősebb az immunrendszerem.
Ami pedig a legcsodálatosabb...most már otthon, magam is gyógyíthatom a családtagokat. A barátságos, jó hangulatú egészségközpontban két napos tanfolyam keretében tanultuk meg barátaimmal azokat a mesterfogásokat Gergőtől, melyekkel azonnal csökkenteni tudjuk a stressz és feszültség kellemetlen tüneteit...ez segít a mindennapi relaxálásban, frissit és harmonizál...Mit kellett tennem?...kipróbáltam, meggyőződtem, és megtanultam...Megtanultam a tanfolyamon, hogy mindenki tud segíteni magán, barátain...én csak köszönettel tartozom...talán mások is szeretnének megválni mindenzektől... Nekik ajánlom Gergőt!"

V. Zs. - Budapest
"Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy az Életoázis Egészségközpont tanulója lehettem. A képzés során maximális odafigyelést kaptam, mind az elméleti, mind a gyakorlati részeknél. Fontosnak tartom kiemelni, hogy ezek a képzések kiscsoportosak, ami azért nagyon fontos, mert így a tananyaggal való előrehaladás a kis létszámhoz igazodik, e mellett jó a hangulat, és a légkör is családias. Sok hasznos tanácsot kaptam mind a masszázshoz, mind a mindennapi élethez, hiszen ez a pálya egyre sokoldalúbb hozzáértést követel. Külön szeretnék köszönetet mondani Majtényi Gergőnek, a mentoromnak, aki rendületlen türelemmel segített a masszázs elsajátításában. Csak ajánlani tudom, hogy aki szeretne örömet szerezni magának ezzel a szakmával, illetve másoknak is (pl. családtagoknak), az ne gondolkodjon sokáig, jelentkezzen képzésre, és valósítsa meg az álmait, megéri!"
B.B. Emma