5 kínos kérdés a masszázsról
"Szégyenlős vagyok. Vetkőzésnél, öltözésnél jelen van a masszőr?"
A vetkőzésénél, öltözésnél a masszázs szobában Ön teljesen egyedül van. Akkor megyünk be Önhöz, amikor már a masszázságyon fekszik és magát betakarta. Igény szerint a masszázs teljes időtartama alatt a nem kezelt területeket törülközővel, vagy tiszta vászonlepedővel letakarjuk.
"Masszázs alatt meztelenül legyek vagy alsóneműben, mit gondol rólam a masszőr?"
Van, akinek a szabadságot és a kikapcsolódást jelképezi, ha meztelenül lehet a masszázs alatt, de van akit a meztelenség inkább feszélyez. Ez csak az Ön döntésén múlik! Akár meztelenül, akár fehérneműben is igénybe veheti masszázskezeléseinket. Alsónemű viselése esetén, bizonyos területek masszírozásánál a fehérnemű nehezítheti, de nem akadályozza munkánkat. Néha szükség lehet a fehérnemű elmozdítására, „felgyűrésére”, de ilyenkor minden esetben kis törülközővel, vagy a takaráshoz használt lepedővel védjük és rögzítjük a ruhadarabot.
Masszőrként, az emberi testre, mint munkaeszközünkre tekintünk, soha nem méregetjük vagy véleményezzük az Ön testi adottságait!
"Mi történik, ha masszázs alatt hangosan korog a hasam, esetleg elalszom és kifolyik a nyálam?"
Masszázs hatására a vegetatív idegrendszerünk un. paraszimpatikus áthangolódása erősödik, melynek egyik velejárója a perisztaltika (bélmozgás) fokozódása. A felgyorsult perisztaltika egyik velejárója a „gyomorkorgás”. Ez teljesen normális élettani jelenség, nincs ok arra, hogy zavarba jöjjön.
Szintén a vegetatív idegrendszer paraszimpatikus áthangolódásának eredménye a masszázs alatt előforduló „félálom” állapot, melynek gyakran következménye a nyál kicsöppenése, elfolyása. Ez is teljesen normális élettani jelenség.
"Mi történik, ha masszázs közben wc-re kell mennem?"
Nem érdemes emiatt feszengeni, hanem inkább szóljon - megszakítjuk a masszázst - és nyugodtan látogassa meg a mellékhelyiséget.
"Mi történik, ha erekcióm lesz masszázs közben?"
Normális élettani jelenség, hogy a férfiak masszázs közben erekcióra hajlamosak. Masszőrként ezeket az élettani hatásokat ismerjük és figyelmen kívül hagyjuk.
Kérjük, olvassa el a Gyakori kérdések, fontos tudnivalók menüpont alatt található információkat is.
Ha nem kapott minden kérdésére választ, bátran keressen meg minket telefonon, vagy e-mail-ben.