Gyakori kérdések, fontos tudnivalók a masszázs kezelésekről
"Még nem jártam masszőrnél. Hogyan zajlik az első alkalom?"
Első alkalommal egy állapotfelmérő lap kerül kitöltésre, mely tartalmazza az Ön legfontosabb adatait és néhány - az egészségére vonatkozó - kérdést. Erre azért van szükség, hogy kiderüljön, nem áll fenn olyan körülmény, amely kizárja a kezelés lehetőségét. Az állapotfelmérés kitöltése után átbeszéljük a választott kezelést, majd kezdődhet a masszázs!
"Fájni fog?"
A masszázs soha nem fájhat, de lehetnek érzékeny területek (pl. kialakult izomcsomók, letapadt izomzat), ahol a masszázs az un. "jóleső fájdalom" érzetet keltheti. Ha túl erősnek, vagy fájdalmasnak érzi a masszázst azonnal szóljon masszőrének. A jó masszőr képes a nyomás intenzitását változtatni, ezáltal megtalálni az optimális erősséget.
"Van lehetőségem a masszázs előtt/után lezuhanyozni vagy lábat mosni?"
Természetesen, igen! Testmasszázsra érkező vendégeinknek zuhanyozási, talpmasszázsra érkező vendégeinknek lábmosási lehetőséget biztosítunk. (A zuhanykabin kialakítása a kényelmes lábmosást is lehetővé teszi.) A tisztálkodáshoz tusfürdőt, tiszta törülközőt és egyszer használatos papucsot adunk. (A fürdőszobáról képeket a "Galéria" menüpont alatt talál)
"Mi az, amit még feltétlenül tudnom kell a bejelentkezés előtt?"
Kérjük, bejelentkezés előtt olvassa el a "A masszázs kezelések javallatai, ellenjavallatai" menüpont alatt található információkat. Ha úgy értékeli - vagy gyanúja van -, hogy valamelyik ellenjavallat Önre is vonatkozik, akkor ezt bejelentkezéskor jelezze. Köszönjük!
"Lehet, hogy nem érek oda a megbeszélt időpontra..."
Próbálunk minden helyzetet rugalmasan kezelni, de kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön után következő vendégünk terhére a kezelések időtartamát meghosszabbítani nem tudjuk.
"Nem mondtam le időben, vagy nem mentem el a megbeszélt időpontra..."
Amennyiben nem jön el a megbeszélt időpontra, vagy az időpontot legalább a kezelést megelőző 24 órával előbb nem módosítja, vagy nem mondja le, akkor a kezelés árának 100%-át felszámítjuk. Következő időpontot az elmaradt összeg rendezése után foglalhat.
Kérjük, olvassa el a 5 kínos kérdés a masszázsról menüpont alatt található információkat is.
Ha nem kapott minden kérdésére választ, bátran keressen meg minket telefonon, vagy e-mail-ben.