"60 perces négykezes" - lazító, relaxációs masszázs négy kézzel
A lazító relaxációs masszázs célja a fáradt izmok ellazítása, a stresszhatások csökkentése és a testi, lelki harmónia helyreállítása.
A masszázst egyszerre két személy végzi. Amíg a masszőr testünk felső (karok, hát, váll, nyak, fej) részén dolgozik, addig a reflexológus a test alsó régióiban (lábak, lábfejek, talp) masszíroz, különös hangsúlyt fektetve a lábfej és a talp reflexzónáira.
A mozdulatok szinkronban történnek, törekedve a teljes harmónia kialakítására. A masszázs hatására vegetatív idegrendszerünk megnyugszik, egyensúlyba kerül, a külvilág ingerei eltompulnak. Légzésünk, szívverésünk lelassul, vérnyomásunk csökken, az izomzatban kialakult csomók oldódnak, mérséklődik a reumás, izom- és ízületi fájdalom.
A masszázs alatt a simító, mély simító, dörzsölő technikák kerülnek előtérbe, kiegészítve néhány speciális lazító, nyugtató fogással.
Az ellazulást segítik az egyedileg összeállított aromaterápiás masszázsolajok, melyek kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó (bio) bázisolajokból és 100%-os tisztaságú esszenciális illó olajokból állnak.*
Masszázsolajainkról bővebben ide kattintva olvashat.
A kezelést Bielcsik Péter és Majtényi Gergely végzi.
Bérletes vendégeink a kezelést az alábbi táblázat "Bérletes vendégeinknek" oszlopában található egységek felhasználásával vehetik igénybe. Bérlet konstrukcióinkról bővebben ide kattintva olvashat. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.
Masszázs megnevezése A masszázs során érintett területek A masszázs időtartama Bérletes
vendégeinknek
"Négykezes"
lazító relaxációs masszázs, négy kézzel, aromaterápiás masszázsolajjal
teljes test, amibe beletartozik:
- lábak elölről-hátulról, talpak
- kezek elölről-hátulról, tenyerek
- teljes hát: deréktól (vagy fenéktől)-tarkóig
- vállak, nyak és a fej
60-65 perc

(12 egység)
* Vendégeink az olaj kombinációk közül szabadon választhatnak. A masszázshoz használt olajok nem tartalmaznak tartósítószereket, mesterséges szín- és illatanyagokat, parabéneket (pl.: paraffin) és állati eredetű összetevőket.

SZÉP Kártya (Széchenyi Pihenőkártya) elfogadóhely!